Välkommen till GOLF365

Vi på Golf365 Haninge golfstudio är ett riktigt golftokigt gäng. Vi älskar sporten så mycket att vi byggde vår egen golfstudio. Här står dörren öppen för dig 365 dagar om året, såväl för nybörjare som proffs. Vi vill att du ska ha roligt och samtidigt få träningen du behöver för att prestera optimalt på banan.

Spela på världens bästa banor med Trackman

På Golf365 erbjuder vi fyra högteknologiska golfsimulatorer. Samtliga utrustade med Trackman 4 (länk till flik 2), golfradarn som ca 86 av de 100 bästa tourspelarna själva använder för att vässa sin golf.

I vår studio kan du ställa dig på drivingrangen och få fram exakt data och videoanalys av hur just du slår bollen. Eller varför inte gå en runda på några av världens bästa banor? Med högkvalitativa renderingar och imponerande detaljrikedom tar våra simulatorer med dig på en golfupplevelse utöver det vanliga.

golf_tee

Äkta fairway-känsla

Alla simulatorer i studion är försedda med mattan TrueStrike, en av marknadens mest avancerade golfmattor. Tack vare sin unika konstruktion ger mattan dig en mer autentisk upplevelse än vanliga rangemattor och är samtidigt extra skonsam för rygg, axlar och handleder. Kom och upplev mattan som skapar helt rätt fairway-känsla när du tar dina torvor.

Lär dig mer om TrueStrike här!